guld-marta-vargas-3069.jpg

GULD har öppet från morgon till kväll och är ett perfekt ställe för att starta dagen med ett frukostmöte eller en lugn stund med utsikt över gröna Vasaparken. Under dagen erbjuds goda och matiga sallader, välfyllda bowls och lättare varmrätter. Till detta ett bra sortiment av kalla drycker, öl och vin.

För den som är sugen på fika efter ett besök på Sven-Harrys konstmuseum finns goda bakverk och ett fantastiskt kaffe från det nya kafferosteriet Morgon Coffee Roasters från Göteborg.

I själva kafédelen finns det ingen möjlighet att reservera bord men däremot finns GULDs fina bakficka som ligger i direktanslutning till både kaféet och konstmuseet. Bakfickan är en perfekt lokal för sittande middagar upp till 24 personer samt mingel för upp till 60-70 personer.

GULD öppnade upp under hösten 2018 och drivs av Kalle och Joanna Andersson. Tanken bakom GULD är att det ska vara en naturlig mötesplats i Vasastan och vara tillgänglig både för fikagästen, museumbesökaren men även middagsgästen och after-work gänget.

Varmt välkomna!

guld-bakficka-marta-vargas-7542.jpg

GULDs bakficka

Eastmansvägen 10. Vasaparken. Stockholm.